Nieuws

Home » Nieuws
Trivec Nieuws

Trivec in de Leeuwarder Courant

Lees hier het artikel uit de Leeuwarder Courant van 09 april 2016. Bekijk het artikel

Lees verder

Vec op Holz Handwerk beurs in Neurenberg

Van 26 t/m 29 maart 2014 vindt in de Messe in Neurenberg de Holz Handwerke-beurs plaats. Vec zal hier aanwezig zijn in hal 11 op standnummer 106. Wij ontmoeten u graag op onze stand!

Lees verder

Domotex 2014

Van zaterdag 11 t/m dinsdag 14 januari 2014 zal de Domotex 2014 plaatsvinden in de Messe in Hannover. U kunt ons vinden in hal 7, standnummer E13.

Lees verder

SGA-Gorinchem van start!

Vandaag starten de Schilders-, Glas- en Afbouwvakdagen in de evenementenhal in Gorinchem. U kunt ons vinden op standnummer 192. De deuren van de evenementenhal zullen 3 dagen lang om 2 uur open gaan tot 10 uur in de avond. Rondom de hallen kunt u gratis parkeren. Wij hebben wederom een mooie stand neergezet waarin wij …

Lees verder
Vec op Holz Messe in Basel

Vec op Holz Messe in Basel van 8 t/m 12 oktober 2013

Eens in de drie jaar vindt in Basel de Holz Messe plaats. De Holz Messe is de oudste houtvakbeurs in Zwitserland en het belangrlijkste trefpunt voor meer dan 35.000 bezoekers uit de gehele houtbranche. De Holz Messe is van 8 t/m 12 oktober van 09.00 tot 18.00 uur geopend (laatste dag tot 17.00u). Wij heten …

Lees verder

Artikel in Eisma’s Schildersblad

In de laatste editie van het vakblad Eisma’s Schildersblad staat een interview met Piet Geertsma en Branko Westra naar aanleiding van de nieuwe campagne van Vec op het gebied van de spoelwaterinstallaties. Download

Lees verder

Milieubewustzijn wordt beloond: belastingdienst betaald mee!

Profiteer nog dit jaar van een lagere netto investering door de Mia/Vamil fiscale investeringsaftrekregeling op de VecReinig spoelwaterinstallaties. Door het milieuvriendeijke karakter van de installatie geldt in 2013 een fiscaal gunstige regeling op alle installaties van het type K uit het VecReinig programma.

Lees verder
STOP

Actie: startset voor 16.000 liter gezuiverd water!

Bij aankoop van een spoelwaterinstallatie ontvangt u tijdens de actieperiode een dubbele startset waarmee tot 16.000 liter verf- en/of lijmspoelwater kan worden gezuiverd. De actie geld op alle uitvoeringen in het VecReinig compact programma (AS50, AS80, AS160 en AS200).

Lees verder
STOP

STOP! Geen verfspoelwater door de gootsteen

Bij het reinigen van verfgereedschap zoals rollers en kwasten, maar ook bij het spoelen van verfspuitapparatuur worden vele liters water vervuild met waterbezwaarlijke (chemische) stoffen. Het is verboden dit afvalwater op het riool te lozen. Overtredingen worden beoordeeld als milieudelict waarvoor de schilder kan worden beboet.

Lees verder
Trivec UV-droger

Trivec UV-droger

Voor het in doorloop drogen van UV-oliën en lakken. Compacte bouwwijze en veelal geleverd met EVG-techniek voor uiterst nauwkeurig instellen van het juiste lampvermogen.

Lees verder
Schuifventiel voor AS80 bouwjaren 2002-2010

Schuifventiel voor AS80 bouwjaren 2002-2010

In 2011 werd de AS80 spoelwaterinstallatie vernieuwd. De machine werd onder meer aangepast met handig schuifventiel voor het sneller en eenvoudiger afvoeren van het heldere water en slib naar de filterkorf.

Lees verder
Turbodruk verfrollenreiniger

Turbodruk verfrollenreiniger

Verfrollen reinigen ging nog nooit zo snel als met de nieuwe turbodruk (130 bar!) verfrollenreiniger. Bestaande en nieuwe AS50- en AS80 spoelwaterinstallaties kunnen worden uitgevoerd met dit nieuwe type verfrollenreiniger.

Lees verder
Rollenbanen op maat

Rollenbanen op maat

Naast het standaard programma aangedreven transportbandsystemen en rollebanen, levert Vec eveneens rollenbaanmodules op maat. Afhankelijk van uw toepassing zijn de banen qua lengte, breedte en werkhoogte aan te passen aan wat u nodig heeft.

Lees verder
Vec vatuitgieter

Vec vatuitgieter

Voor het uitgieten van verven, lakken of andere vloeistoffen vanuit 20 of 30 liter blikverpakkingen, introduceert Vec een slimme, kantelbare ‘vatuitgieter’.

Lees verder
Borstelmachine Trivec-DB400R

Borstelmachine Trivec-DB400R

Vec presenteert de Trivec Rotor structureermachine. De DB400R wordt ingezet voor het borstelen/structureren van diverse houtoppervlakken (o.a. parket/meubelpanelen).

Lees verder
Wandrekken

Wandrekken

Het VecTransport programma is onlangs uitgebreid met handige wandrekken. Is uw ruimte in de werkplaats op spuiterij beperkt en nemen de standaard droogwagens teveel ruimte in beslag, dan bieden de wandrekken uitkomst.

Lees verder
Introductie Trivec parketmachines

Introductie Trivec parketmachines

Trivec is de internationale merknaam voor al onze machines voor de afwerking van parket. Hierbij kan gedacht worden aan het borstelen (uitnerven) van parket, beitsen, verouderen, oliën, waxen, polishen, enz.

Lees verder