+31 (0)512 510035 info@trivec.eu

Over Trivec

Specialists in surface improvements and finishing

WAT DOEN WE?

Vrijwel alle oppervlakken in onze omgeving zijn gecoat en/of mechanisch behandeld. De parketvloer met een olie of lak; isolatiemateriaal kan voorzien zijn van een brandvertrager; uw eettafel is geborsteld voor een robuuste look; betontegels worden steeds vaker geprint en gecoat; het systeemplafond is wit; randen van MDF zijn waterdicht gesealed; gevelplanken worden fijnbezaagd en zwart gebeitst. Hoe worden oppervlakken efficiënt en effectief behandeld en wat is hiervoor nodig? Hier houden wij ons mee bezig, dit is ons vak.

OPLOSSINGEN RONDOM FINISHING

Met uw input en ervaringen uit de praktijk komen we tot innovaties en oplossingen rondom oppervlaktefinishing. Dit doen we in nauwe samenwerking met lak- en lijmfabrikanten. Met een modulaire oplossing uit ons standaard machineaanbod of een maatwerkmachine; van standalone tot volledig geautomatiseerd. Het resultaat? Dat test ú zelf in het Trivec Experience Centre.

INNOVATIE EN TOEGEVOEGDE WAARDE

Het Trivec engineeringsteam bedenkt, ontwerpt, configureert en zet ideeën om in een oplossing. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends, maken slim gebruik van materialen en houden rekening met de impact op het milieu. In plaats van simpelweg een machine te ontwerpen, streven we naar de toegevoegde waarde. Wat zijn de eigenschappen van het werkstuk? Welke coating wordt toegepast en waarom? Welke ruimte is beschikbaar? Welke productiecapaciteit is het startpunt en wat zijn uw ideeën over groei? Luisteren, vragen, meedenken, testen, evalueren; Samen gaan we op zoek naar de beste techniek voor uw toepassing.

VOOR WIE?

Trivec biedt oplossingen voor de hout- kunststof- beton- en metaalindustrie. Wereldwijd houden we ons bezig met veelzijdige vraagstukken uit diverse bedrijfstakken.

Schildersbedrijven, spuiterijen en scholen worden bediend vanuit onze business unit Trivec Paint & Eco.

 

cREATING COATING SOLUTIONS TOGETHER;

WELKE UITDAGING HEEFT U VOOR ONS?

Video production facility

Come and see with your own eyes