+31 (0)512 510035 info@trivec.eu
Home 9 Project 9 UV finishinglijn voor parketvloeren (Kroatië)

Project

UV finishinglijn voor parketvloeren (Zweden)

Project afbeeldingen

1. Uw vraag

Voor dit project zijn wij gevraagd om mee te denken over de finishing van een volledig nieuw vloerconcept. Het doel was om in eerste instantie samples te produceren voor de introductie van het vloerconcept op internationale beurzen. Internationale dealers binnen het netwerk moesten hiernaast ook voorzien worden van samplemateriaal. In het Trivec Experience Centre zijn in samenwerking met de klant en lakfabrikant diverse samples geproduceerd.

2. Samen oplossen

Op basis van diverse tests in het Trivec Experience Centre is de finishinglijn ontworpen. Productontwikkeling en uitbreidmogelijkheden waren twee belangrijke thema’s om rekening mee te houden voor het ontwerp. Het modulaire concept van de finishinglijn maakt het mogelijk om de lijn volledig naar wens uit te bouwen.

3. Realisatie

De finishinglijn is destijds naar tevredenheid opgeleverd. Na slechts een jaar tijd is de lijn verder uitgebreid met een invoerautomaat en een extra bewerkingsstation tot een lijn van bijna honderd meter lang. De machinelijn wordt momenteel gebruikt om stalen te produceren op zeer grote schaal. De lijn wordt hiernaast ook ingezet om een bredere lijn te ondersteunen en voor productontwikkelingsdoeleinden.

Project video