S.G.A. Vakdagen 2019 Gorinchem

Home » Beursnieuws » S.G.A. Vakdagen 2019 Gorinchem

Eco Solutions is een merk binnen Trivec wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke verwerking van verfspoelwater binnen een bedrijf.

Spoelwater wat ontstaat uit watergedragen producten wordt doormiddel van een spoelwaterinstallatie efficiënt en eenvoudig verwerkt. De compacte installaties binnen het programma combineren een wastafel, voor het schoonmaken van verfgereedschappen en een zuiveringsinstallatie voor de verwerking. Op deze manier wordt spoelwater verantwoord gezuiverd en met veel gebruikersgemak verwerkt.

Binnen het VecVerf programma zijn er vele hulpmiddelen voor de schilder, denk hierbij aan een lakdroogwagen, de VerfRobot, een spuitdraaitafel, de vatuitgieter en spuitwanden. Stuk voor stuk hulpmiddelen die bij kunnen dragen aan het vergemakkelijken van het arbeidsproces binnen uw organisatie. Mocht het gaan over het eenvoudig drogen en verplaatsen van werkstukken, het snel doorvoeren en voorzien van een laag verf van lange delen door de VerfRobot of andere handige hulpmiddelen we willen u graag verder helpen.


U kunt Trivec vinden bij stand B130.

Komt u ook langs?

Wanneer: 5, 6 en 7 november 2019
Waar: Evenementenhal Gorinchem

Zet in uw agenda


Alvast sfeer proeven? Bekijk dan de aftermovie van 2018!