De TRV350 Basic Single Roller Coater

Home » Solutions » De TRV350 Basic Single Roller Coater

Omschrijving

De TRV350 Basic Single Roller Coater is een walsmachine met een combinatie van doseer- en applicatiewals. Voor de doorvoer van werkstukken, wordt er gebruik gemaakt van een aangedreven transportwals. De machine is beschikbaar in een werkbreedte van 300, 400 of 600mm. De machine met een werkbreedte van 300 mm is voorzien van bredere afvoergoten en maakt deze machine uitermate geschikt voor werkzaamheden met waterige aanbrengproducten.

De machine wordt ingezet voor de applicatie van oxidatieve oliën,  UV oliën, lakken, verven, beitsen en hardwax op onder andere: parket, plinten, traptreden en meubelpanelen. In deze en andere uitvoeringen ook geschikt voor het coaten van betontegels, werkstukken van metaal, glas- schuim en kunststofplaatmateriaal.

De applicatiewals is voor wissel- en/of reinigingsdoeleinden snel en zonder gereedschap uitneembaar.  Het gewenste resultaat is nauwkeurig instelbaar met behulp van de druk van de applicatiewals in combinatie met de snelheid en draairichting van de doseerwals.