TRV450C Premium Single Roller Coater

Home » Solutions » TRV450C Premium Single Roller Coater

Omschrijving

De TRV450C Premium Single Roller Coater is standaard voorzien van een HQ frame, zwaardere motoren, pneumatische side plate holders, electrische hoogte verstelling en een rakelmes op de applicatie wals. Met deze nieuwe features past deze walsmachine uitstekend in het Trivec Premium programma. Voor de doorvoer van werkstukken wordt net zoals bij de Experience series gebruik gemaakt van een aangedreven transportband.

  • Optioneel verkrijgbaar met verwarming in de doseerwals.

De single coater wordt ingezet voor de applicatie van oxidatieve oliën, UV-oliën, lakken, verven, beitsen en hardwax op onder andere: parket, plinten, traptreden en meubelpanelen. In deze en andere uitvoeringen is deze machine ook geschikt voor het coaten van betontegels, werkstukken van metaal, glas- schuim en kunststofplaatmateriaal.

De applicatiewals is voor wissel- en/of reinigingsdoeleinden snel en zonder gereedschap uitneembaar. Het gewenste resultaat is nauwkeurig instelbaar met behulp van de druk van de applicatiewals in combinatie met de snelheid en draairichting van de doseerwals.

Foto’s