Roller Coater Premium Double

Home » Solutions » Roller Coater Premium Double
Omschrijving

De Premium Double Coater is net zoals de Premium single coater voorzien van HQ frame, zwaardere motoren, pneumatische sideplate holders, elektrische hoogte verstelling en rakelmessen op de applicatiewalsen. Als double coater bestaat deze machine uit twee doseerwalsen en twee applicatie walsen, waarbij de tweede set walsen in reverse staan. Doordat de tweede set walsen in reverse staan, kan de olie tot diep in de nerf gedrukt worden en de overtollige olie weghalen.

  • Optioneel verkrijgbaar met verwarming in de doseerwalsen.

De machine is beschikbaar met een werkbreedte van 400 mm of 300 mm. De Double Coater met een werkbreedte van 300 mm is voorzien van bredere afvoergoten en maakt deze machine uitermate geschikt voor werkzaamheden met waterige aanbrengproducten.

De walsmachine wordt ingezet voor de applicatie van oxidatieve oliën, UV-oliën, lakken, verven, beitsen en hardwax op onder andere: parket, plinten, traptreden en meubelpanelen. In deze en andere uitvoeringen ook geschikt voor het coaten van betontegels, werkstukken van metaal, glas- schuim en kunststofplaatmateriaal.

De applicatiewalsen zijn voor wissel- en/of reinigingsdoeleinden snel en zonder gereedschap uitneembaar. Het gewenste resultaat is nauwkeurig instelbaar met behulp van de druk van de applicatiewalsen in combinatie met de snelheid en draairichting van de doseerwalsen.

Download de leaflet Prijs opvragen
Product: trv450dc premium double roller coater

Hieronder kunt u de prijs opvragen, direct bestellen of een vraag over dit product aan ons stellen.Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Trivec wel en niet met mijn gegevens doet.

Wij proberen uw vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.


Contactgegevens:
Trivec B.V.
Solcamastraat 25
9262 ND Sumar
Nederland

T +31 (0)512 510035

We speak:

Eng

De

Rus

Esp

Slo

Fr

F +31 (0)512 547950
E info@trivec.eu
W www.trivec.eu
BTW NL003944256B01
IBAN NL29RABO0315082208
KVK 090416750000