TRV450DC Premium Double Roller Coater

Home » Solutions » TRV450DC Premium Double Roller Coater

Omschrijving

De TRV450DC Premium Double Coater is net zoals de Premium single coater voorzien van HQ frame, zwaardere motoren, pneumatische sideplate holders, elektrische hoogte verstelling en rakelmessen op de applicatiewalsen. Als double coater bestaat deze machine uit twee doseerwalsen en twee applicatie walsen, waarbij de tweede set walsen in reverse staan. Doordat de tweede set walsen in reverse staan, kan de olie tot diep in de nerf gedrukt worden en de overtollige olie weghalen.

  • Optioneel verkrijgbaar met verwarming in de doseerwalsen.

De machine is beschikbaar met een werkbreedte van 400 mm of 300 mm. De Double Coater met een werkbreedte van 300 mm is voorzien van bredere afvoergoten en maakt deze machine uitermate geschikt voor werkzaamheden met waterige aanbrengproducten.

De walsmachine wordt ingezet voor de applicatie van oxidatieve oliën, UV-oliën, lakken, verven, beitsen en hardwax op onder andere: parket, plinten, traptreden en meubelpanelen. In deze en andere uitvoeringen ook geschikt voor het coaten van betontegels, werkstukken van metaal, glas- schuim en kunststofplaatmateriaal.

De applicatiewalsen zijn voor wissel- en/of reinigingsdoeleinden snel en zonder gereedschap uitneembaar. Het gewenste resultaat is nauwkeurig instelbaar met behulp van de druk van de applicatiewalsen in combinatie met de snelheid en draairichting van de doseerwalsen.

Foto’s